foto

Saki Aibu

  • nar. 20.6.1985 (35 let)
    Takarazuka, Hjógo, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kjóaku wa nemurasenai: Tokusó Kendži no gjakušú (TV film)
Koisaika Mijamoto
Tamio spin off (TV film)
2015 2030 Kanata no Kazoku (TV film)
Jishaku Otoko (TV film)
2014 Jishaku Otoko (TV film)
Mae ari no onnatači (TV film)
Oie san (TV film)
2013 Kanodžo wa uso o aišisugiteru
2012 Fly: Heibon na Kiseki
Rich Man, Poor Woman in New York (TV film)
2011 Hankjú denša
2010 Ashita mo mata ikite ikô (TV film)
Goruden suranba
Kiri no Hata (TV film)
Koi suru Naporitan: Sekai de ičiban oišii aisarekata
Neck
Onnatachi wa nido asobu (TV film)
Sajonara no koi (TV film)
2009 Handsome suit: The TV (TV film)
Zettai kareši: Kanzen mukecu no koibito robot (TV film)
2008 Atenshon purîzu supesharu: Ôsutoraria Shidonî hen (TV film)
2007 Atenšon purízu supešaru: Jóko, Hawai ni tobu
Eiga Doraemon: Nobita no šin makai daibóken – Šičinin no mahócukai
2006 Madžime ni fumadžime Kaikecu Zorori: Nazo no otakara daisakusen
Strawberry Shortcakes
2005 Beat Kids

TV seriály

2019 Dóki no Sakura (TV seriál)
2017 Onna no Kunshou (TV seriál)
2016 Boku no jabai cuma (TV seriál)
Medical Team: Lady Da Vinci no Shindan (TV seriál)
2015 Angel Heart (TV seriál)
Garasu no Ashi (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Kari Kare (TV seriál)
2014 Last Doctor (TV seriál)
Massan (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na (TV seriál)
2013 Misu pairotto (TV seriál)
Otome-san (TV seriál)
2012 Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
2011 Kaseifu no Mita (TV seriál)
Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
2010 Perfect Report (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Chichi yo, anata wa erakatta ~1969 nen no oyaji to boku (TV seriál)
Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
Toraianguru (TV seriál)
2008 Zettai kareši (TV seriál)
2007 Kareinaru ičizoku (TV seriál)
Ushi ni Negai wo: Love & Farm (TV seriál)
Utahime (TV seriál)
2006 Atenšon purízu (TV seriál)
Happy! (TV seriál)
Regatta: Kimi to ita eien (TV seriál)
2005 Donmai (TV seriál)
Ganbatte ikimasshoi (TV seriál)
2004 Gekidan Engimono (TV seriál)
2003 Lion sensei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky