foto

Mokomiči Hajami

  • nar. 10.8.1984 (36 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tonari no Kaibucu-kun
2017 Hondžicu wa, ohigara mo joku
2016 Saigo no Okurimono (TV film)
2015 Drama special: Kinkjú toriširabešicu – Onna tomodači (TV film)
2014 Kuragehime
奇跡の教室 (TV film)
2013 Jinsei ga tokimeku Katazuke no Mahô (TV film)
2012 Rijú (TV film)
2011 Kono Sekai no Katasumi ni (TV film)
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo: The movie – Kačidokibaši o heisa sejo!
2009 Gokusen: The Movie
Zettai kareši: Kanzen mukecu no koibito robot (TV film)
2007 Doubutsu 119 (TV film)
2006 Rough

TV seriály

2020 Kono otoko wa džinsei saidai no ajamči desu (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Tókjó tarareba musume (TV seriál)
2016 Hadžimemašite, aišiteimasu (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
5→9: wataši ni koi šita ikemen sugiru obósan (TV seriál)
2014 Džigoku sensei Nube (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
2013 Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2012 Džun to ai (TV seriál)
Hôkago wa mystery to tomoni (TV seriál)
2011 Rebound (TV seriál)
Šimei to tamašii no limit (TV seriál)
2010 Hanmá seššon (TV seriál)
2009 Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo (TV seriál)
2008 Zettai kareši (TV seriál)
Ó! Mai gáru!! (TV seriál)
2007 Hataraki Man (TV seriál)
Jotei (TV seriál)
Tokyo Tower (TV seriál)
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton (TV seriál)
2006 Regatta: Kimi to ita eien (TV seriál)
Rondo (TV seriál)
Teru Teru Ashita (TV seriál)
2005 Ame to Yume no Ato ni (TV seriál)
Brother Beat (TV seriál)
Densha otoko (TV seriál)
Gokusen 2 (TV seriál)
2004 Tokyo wankei: Destiny of love (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
2002 Taiho šičauzo (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Šabekuri 007 (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky