foto

Petr Batěk

  • nar. 27.5.1972 (48 let)
    Plzeň, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Poslouchej
2018 Jak se moří revizoři
Recept (studentský film)
2017 Malá (studentský film)
Okamžik (studentský film)
2014 Zejtra napořád
2012 Prokletí Máje (amatérský film)
2011 Lilie (studentský film)

TV seriály

2020 Modrý kód (TV seriál)
Černá ovce (S04E53)
Omluva přijata (S04E50)
Specialisté (TV seriál)
Pod maskou (S04E21)
2019 Linka (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Čechovi (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Krejzovi (TV seriál)
Sázka je sázka (S02E29)
2018 Specialisté (TV seriál)
Vražda na objednávku (S02E24)
2017 Polda (TV seriál)
Půlnoční striptýz (S02E02)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Guru (S02E05)
2016 Rapl (TV seriál)
Black Jack (S01E10)
Atentát (TV seriál)
Šancja (E14)
Vražda v cele (E13)
Svědectví za mřížemi (E12)
2014 České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Bolavá hlava (S01E27)
Hozená rukavice (S01E26)
Hvězdná válka (S01E24)
další epizody (21)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Mikuláš chodí v létě (S01E05)
1. Máj (S01E04)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)

Dokumentární

2019 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Petra Baťka (S15E18)
2013 17 barev ticha

Hudební videoklipy

2018 Petr H. Batěk & Jirka Mucha - Zas bude líp (hudební videoklip)
2012 Dan Bárta a Ewa Farna - Šestej pád (hudební videoklip) - a.z.

Divadelní záznam

2016 Cejch (divadelní záznam)
2014 Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
2009 Tescoma s chutí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce