foto

Vladimir Danaj

  • nar. 5.4.1984 (36 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Žizň vperedi
2013 Osobyj slučaj
2009 Puť
2008 Dvaždy v odnu reku
2006 Žara

TV seriály

2018 Genij (TV seriál)
2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
2016 Prestuplenije (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
2013 Ment v zakoně (TV seriál)
Samozvaněc (S07E02)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 22 (E22)
2011 Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
2010 Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Po sovesti (S03E53)
Sokrovišča Tibeta (S03E52)
Něft (S03E22)
další epizody (10)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Staja (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Stolknovenije (S02E39)
Styčka (S02E31)
Radi těbja (S02E14)
další epizody (5)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
Sled (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)

Dokumentární

2011 Pojedinki: Ženščina pod grifom "sekretno" (TV film)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky