foto

Ashley Walters

  • nar. 30.6.1982 (35 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Erasure
I dva jsou rodina
Miliardové výkupné
2015 Ark, The (TV film)
2014 Montana
2013 Fedz
Streetdance All Stars
2012 Berlin Job
2011 Anuvahood
Demons Never Die
Sket
2009 Small Island (TV film)
2008 Speed Racer
Úterý
West 10 LDN (TV film)
2007 Rovnice smrti
Sugarhouse
2006 Life and Lyrics
Stormbreaker
2005 Góóól!
Last Rights (TV film)
Zbohatni nebo chcípni
9 hráčů se smrtí
2004 Bullet Boy
2001 Shockers: Parent's Night (TV film)
Whistle-Blower, The (TV film)
2000 Elevator, The
Hlasy v hlavě
Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
Never Never (TV film)
Storm Damage (TV film)
Vášnivá salsa
1999 The Murder of Stephen Lawrence (TV film)

TV seriály

2017 In the Dark (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Cuffs (TV seriál)
Safe House (TV seriál)
2014 The Secrets (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat domů (S01E05)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Noční směna (S03E04)
2013 Truckers (TV seriál)
2012 Komplicové (TV seriál)
True Love (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Cesta do středu Tardis (S07E11)
2011 Top Boy (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Top Buzzer (TV seriál)
2002 Hidden City, The (TV seriál)
2000 Coral Island, The (TV seriál)
Království temnot (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace