foto

Ashley Walters

  • nar. 30.6.1982 (37 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I dva jsou rodina
Miliardové výkupné
2015 Ark, The (TV film)
2014 Montana
2013 Fedz
Streetdance All Stars
2012 Berlin Job
2011 Anuvahood
Demons Never Die
Sket
2009 Small Island (TV film)
2008 Speed Racer
West 10 LDN (TV film)
Úterý
2007 Rovnice smrti
Sugarhouse
2006 Life and Lyrics
Stormbreaker
2005 9 hráčů se smrtí
Góóól!
Last Rights (TV film)
Zbohatni nebo chcípni
2004 Bullet Boy
2001 Shockers: Parent's Night (TV film)
The Whistle-Blower (TV film)
2000 Elevator, The
Hlasy v hlavě
Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
Never Never (TV film)
Storm Damage (TV film)
Vášnivá salsa
1999 The Murder of Stephen Lawrence (TV film)

TV seriály

2020 Neprůstřelní (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 Top Boy (TV seriál)
Ty mě ještě neznáš (S03E10)
Rodinu má každej (S03E09)
Oko za oko (S03E08)
další epizody (10)
2018 Neprůstřelní (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 In the Dark (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Safe House (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2015 Cuffs (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2014 The Secrets (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat domů (S01E05)
Kurýr (TV seriál)
Bodyguard (S02E06)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Noční směna (S03E04)
2013 Truckers (TV seriál)
Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2012 Komplicové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
True Love (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Cesta do středu Tardis (S07E11)
2011 Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2010 Pět dní (TV seriál)
Day 102 (S02E05)
Day 37 (S02E04)
Day 8 (S02E03)
další epizody (4)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Top Buzzer (TV seriál)
2002 Hidden City, The (TV seriál)
2000 Království temnot (TV seriál)
The Coral Island (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Neprůstřelní (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 Neprůstřelní (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky