foto

Gábor Nagy

  • nar. 25.5.1949 (70 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Škyt
1999 Hasfalmetszök
1997 Pašeráci
1993 Hoppá
1990 Anyegin (TV film)
Napló apámnak, anyámnak
1987 Deník pro mé lásky
1986 Elsö kétszáz évem
1985 Mata Hari
1983 A béke szigete (TV film)
Klapka légió (TV film)
1982 Három szabó legények
Három szabólegények
Sůl nad zlato
1981 Pohádkový princ Lala (TV film)
1980 IV. Henrik király (TV film)
Naplemente délben
1979 Kiálts, város! (TV film)
1978 Az ünnepelt (TV film)
Dóra jelenti
Viszontlátásra, drága (TV film)
1977 Császárlátogatás (TV film)
Defekt
Oči jako hvězdy
Pokušení
Teketória
Černé démanty (TV film)
1976 A löcsei fehér asszony (TV film)
Pátá pečeť
1975 Csontváry - Jelenések egy festő életéből (TV film)
Déryné hol van?
1974 Medik (TV film)
1973 Od vítězství k vítězství
Princ Bob
Výdech
1972 Měl jsem dvaatřicet jmen
Öt férfi komoly szándékkal (TV film)
1971 Staféta
Végre, hétfö!
1969 Preludiu

TV seriály

1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1987 Nessuno torna in dietro (TV seriál)
Szomszédok (TV seriál)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Kísértetek éjfélkor (E10)
Tornacsuka a sárban (E09)
Közbeszólnak az elemek (E08)
další epizody (5)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1848-1849 (E02)
Ausztria-Magyarország 1838-1847 (E01)
1974 Családi kör (TV seriál)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1972 Zenés TV színház (TV seriál)
Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Az áruló (E05)
další epizody (7)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky