foto

Sophie Thompson

  • nar. 20.1.1962 (58 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 One Red Nose Day and a Wedding (TV film)
Tales from the Lodge
2017 Ratburger (TV film)
2015 A Gert Lush Christmas (TV film)
Professor Branestawm Returns (TV film)
2014 That Day We Sang (TV film)
The Incredible Adventures of Professor Branestawm (TV film)
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Whistle and I'll Come to You (TV film)
2009 May Countain Nuts (TV film)
Morris: A Life with Bells On
2007 A Room with a View (TV film)
2006 Magnolia (TV film)
Ze života nevěstky (TV film)
2004 Fat Slags
2003 Mladí návštěvníci (TV film)
2002 Nicholas Nickleby
2001 Gosford Park
2000 Děti železnice (TV film)
Velmi relativní známosti
1998 Tanec na konci léta
1996 Company (TV film)
Emma
1995 Persuasion
Torvill & Bean (TV film)
1994 Čtyři svatby a jeden pohřeb
1992 Bomber Harris (TV film)
1991 21
1988 Tumbledown (TV film)
1982 Misionář
1979 Secret Orchards (TV film)

TV seriály

2020 Na pohodu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Sandylands (TV seriál)
2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
2016 Stíny nad Jerichem (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Detectorists (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2014 Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
The Secrets (TV seriál)
V čísle 9 (TV seriál)
Last Gasp (S01E04)
Smrt v ráji (TV seriál)
Death of a Detective (S03E01)
2013 Lightfields (TV seriál)
2012 Love Life (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Volba (S02E05)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Viděla jsem vraždu (S12E02)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Špatné loučení (S04E08)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Láska až za hrob (S09E02)
2001 Tak! A co teď? (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Blind Men (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
1993 Comedy Playhouse (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
1989 All Change (TV seriál)
1988 Thompson (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1978 A Traveller in Time (TV seriál)

Divadelní záznam

2012 She Stoops to Conquer (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky