foto

Denis Sanders

  • nar. 21.1.1929
    New York City, New York, USA
  • zem. 10.12.1987 (58 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1973 Útok včelích panenek
1964 Shock Treatment
1962 War Hunt
1959 Crime & Punishment, USA
1954 Time Out of War, A
1951 Subject: Narcotics

TV seriály

1967 Mannix (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

Dokumentární

1982 Computers Are People, Too! (TV film)
1971 Soul to Soul
The American West of John Ford (TV film)
1970 Elvis
1969 Czechoslovakia 1968

Scenáristická filmografie

Filmy

1958 The Naked and the Dead
1954 Time Out of War, A
1951 Subject: Narcotics

TV seriály

1961 Ripcord (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1955 Ford Star Jubilee (TV seriál)

Dokumentární

1974 What's the Big Hurry?
1969 Czechoslovakia 1968

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

1954 Time Out of War, A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace