foto

Aleš Jarý

  • nar. 26.2.1958
    Náchod, Československo
  • zem. 4.7.2015 (57 let)
    Praha, Česko

Herecká filmografie

Filmy

2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
1999 Ze života pubescentky (TV film)
1993 Císařovy nové šaty
Sny noci svatojánské (divadelní záznam)
1991 Sen o bílém volu (TV film)
1988 Případ medvědí jeskyně (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1983 Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
1982 Poslední návrat (TV film)
Taktika (TV film)

TV seriály

2013 Stopy života (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (12)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace