foto

Tereza Grygarová-Groszmannová

  • nar. Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herečka Národního divadla Brno má spoustu zkušeností nejen na divadelních prknech, ale i před filmovou a televizní kamerou. Objevila se po boku slavného kovboje-vtipálka Terence Hilla v italském seriálu Don Matteo. Zahrála si v oblíbených Četnicích humoreskách a mysteriózním seriálu Motel Anathema nebo v televizním filmu Slečna Guru. V letní komedii WesternStory jsou její půvaby nepřehlédnutelné.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2011 Westernstory
2006 Slečna Guru (TV film)
2000 Hodina pravdy (TV film)
1999 Cristallo di rocca (TV film)
1998 O modrém ptáčku (TV film)
O třech ospalých princeznách (TV film)
1996 Marian
Vesna va veloce

TV seriály

2018 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2001 Bello delle donne, Il (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1998 Motel Anathema (TV seriál)
Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
In dubio pro reo (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace