foto

Milena Kleinerová

  • nar. 29.8.1949 (70 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Dominik
1989 Můj přítel d'Artagnan
1979 O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (TV film)
1976 Krása (TV film)
1972 Pohádka o drakovi (TV film)
1971 Kat nepočká (TV film)
Konec draka Kusodrápa (TV film)
1969 Případ pro začínajícího kata

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Přijmout trest (S02E17)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Léto v síti (S02E70)
Divočina (S02E39)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sedmé nebe (S02E27)
Jsem naživu (S02E01)
Pošťácká pusa (S01E80)
1971 F. L. Věk (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky