foto

Felix Bowness

  • nar. 30.5.1922
    Harwell, Berkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.9.2009 (87 let)
    Woodley, Reading, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Mary Millington's World Striptease Extravaganza
1979 Queen of the Blues
1963 80,000 Suspects

TV seriály

1995 Oh, Doctor Beeching! (TV seriál)
1991 Ashenden (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1981 Shillingbury Tales, The (TV seriál)
1979 Potter (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Bernie (TV seriál)
Leave It to Charlie (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
Do You Take This Man? (S06E03)
1977 Don't Forget to Write! (TV seriál)
Roof Over My Head, A (TV seriál)
1975 Are You Being Served? (TV seriál)
New Look (S03E08)
1974 My Old Man (TV seriál)
No Strings (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1972 Milligan in... (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1967 The Further Adventures of Lucky Jim (TV seriál)
1966 Beggar My Neighbour (TV seriál)
1965 Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 Frankie Howerd (TV seriál)
Meet the Wife (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
1960 Sykes and A... (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1991 Noel's House Party (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1956 The Arthur Haynes Show (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky