foto

Richard Aylen

  • nar. 29.5.1925
    Halesworth, Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.10.1990 (65 let)
    Pangbourne, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Mrtvý agent
1982 The Tale of Beatrix Potter (TV film)
1977 The Black Panther
1974 Scream... and Die!
1970 Cool It Carol!

TV seriály

1988 War and Remembrance (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
The Pencil (S01E01)
1980 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
UFO (TV seriál)
A Question of Priorities (E05)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
1964 Melissa (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1956 The Arthur Haynes Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky