foto

Laëtitia Lacroix

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Monsieur Max (TV film)
Symbol smrti
2004 Alive
2003 Retour à Locmaria (TV film)
2002 Bâtards
2001 Double emploi (TV film)
2000 Amour sur un fil, L' (TV film)
Petite absente, La (TV film)
1999 Gang des TV, Le
Le créateur
1998 Bimboland
Le radeau de la Méduse
1997 Le Déménagement
1993 Coup de jeune

TV seriály

2013 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Les yeux dans le dos (S01E01)
No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
Entre toi et moi (S06E09)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
Tarif de groupe (S01E06)
Loin derrière la nuit (S01E05)
další epizody (6)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2000 Duelles (TV seriál)
1999 Au bénéfice du doute (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1989 Lyonnais, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace