foto

Jutaka Takeno'uči

  • nar. 2.1.1971 (47 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Koró no či
Midnight Journal (TV film)
2017 Kanodžo ga sono na o širanai toritači
Last Recipe: Kirin no šita no kioku
2016 Džinsei no jakusoku
Shin Godzilla
Sutekina Sen Taxi Special (TV film)
USS Indianapolis: Boj o přežití
2015 At Home
2014 Nišino Jukihiko no koi to bóken
2013 Šazai no ósama
2011 Bitva o ostrov Saipan
Ókike no tanošii rjokó: Šinkon džigokuhen
2009 Samajó jaiba
2008 Ano sora wo oboeteru
2007 Ashita e no yuigon
2003 Time Limit (TV film)
2001 Reisei to džónecu no aida
1997 Beach Boys Special (TV film)
Hoshi no Kinka (TV film)

TV seriály

2019 Idaten (TV seriál)
2018 Gibo to Musume no Blues (TV seriál)
2017 Kono Koe o Kimi ni (TV seriál)
2016 Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
2014 Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2013 Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2012 Mō Ichido Kimi ni, Propose (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
2010 Nagareboši (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Fumó čitai (TV seriál)
2008 Tomorrow (TV seriál)
2006 Kazoku: Tsuma no fuzai, otto no sonzai (TV seriál)
Rondo (TV seriál)
2005 Ruri no šima (TV seriál)
2004 Ningen no Shomei (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Jankí bokó no kaeru (TV seriál)
Rjúten no óhi: saigo no kótei (TV seriál)
2002 Psycho Doctor (TV seriál)
Tošiie to Macu (TV seriál)
2001 Dekičatta kekkon (TV seriál)
2000 Manatsu no Merry Christmas (TV seriál)
1999 Kóri no sekai (TV seriál)
1998 Seikimatsu no uta (TV seriál)
With Love (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
Risō no Kekkon (TV seriál)
1996 Hoshi no kinka 2 (TV seriál)
Long Vacation (TV seriál)
1995 Hoshi no kinka (TV seriál)
Mada Koi wa Hajimaranai (TV seriál)
1994 Boku no Shushoku (TV seriál)
Tókjó daigaku monogatari (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace