foto

Tecudži Tamajama

  • nar. 7.4.1980 (39 let)
    Kyoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bakabon no papa jori baka na papa (TV film)
2017 Adžin
2015 Watashi to Iu Na no Hensokyoku (TV film)
2014 Judge!
Lupin III
Pancakes
2013 Haha, waga ko e (TV film)
Hidamari no kanodžo
2012 Bakugjaku famiglia
One no kanata ni: čiči to musuko no nikkóki cuiraku džiko (TV film)
Tsuna Hiichatta!
2011 Hankjú denša
Hoši mamoru inu
2010 Chushingura〜Sono Otoko, Oishi Kuranosuke (TV film)
Jiden (TV film)
Norské dřevo
Seaside Motel
Sunao ni narenakute
Šikeidai erebétá
2009 General Rouge no gaisen
Goemon
Hagetaka
Kafû wo machiwabite
2008 Gin iro no shîzun
Team batista no eikó
Wairudo raifu (TV film)
2007 Furījia
Mayonaka no March (TV film)
2006 Bokutači no sensó (TV film)
Chekeraccho!!
Nana 2
Tegami
2005 Gjakkó nain
Hiroshima Showa 20 nen 8 Gatsu Muika (TV film)
Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
Nana
Purei
Rikon bengoši special (TV film)
Zutto Ai Takatta (TV film)
2004 Casshern: První samuraj nového věku
Eiko
Tengoku no hon'ja: Koibi
2001 Samurai Gâlu 21

TV seriály

2017 Ame ga furu to kimi wa jasašii (TV seriál)
Hanzai Shokogun Season 1 (TV seriál)
Hanzai Shokogun Season 2 (TV seriál)
Samurai Gourmet (TV seriál)
2016 Sošite, dare mo inakunatta (TV seriál)
2015 Godan (TV seriál)
2014 Massan (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Link (TV seriál)
Onna Nobunaga (TV seriál)
2012 Kaeru no ôjosama (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
Zôka no mitsu (TV seriál)
Šiawase ni naró jo (TV seriál)
2010 Sayonara Aruma (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
2008 Bara no nai hanaja (TV seriál)
Purizunâ (TV seriál)
2007 Ushi ni Negai wo: Love & Farm (TV seriál)
2006 Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
2005 Brother Beat (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Kimi ga Omoide ni Naru Mae ni (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Message (TV seriál)
Tokyo Love Cinema (TV seriál)
2002 Mayonaka wa betsu no kao (TV seriál)
2000 Summer Snow (TV seriál)
1999 ナオミ (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace