foto

Sarah Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Black Water: Abyss
2017 House of Bond (TV film)
2014 Killing Field, The (TV film)
2013 Nerve
2012 Čokoládové pokušení (TV film)

TV seriály

2021 Amazing Grace (TV seriál)
2018 Bite Club (TV seriál)
2016 Wanted (TV seriál)
2015 Winter (TV seriál)
2014 Love Child (TV seriál)
2013 Wonderland (TV seriál)
2011 Psanci na útěku (TV seriál)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)
The Alice (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Minty (TV seriál)
1993 Ship to Shore (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Killing Field, The (TV film)
2012 Čokoládové pokušení (TV film)

TV seriály

2015 Winter (TV seriál)
2011 Psanci na útěku (TV seriál)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2005 The Alice (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2009 Rescue Special Ops (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky