foto

Michael Bryant

  • nar. 5.4.1928
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.4.2002 (74 let)
    Richmond, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Hamlet
1992 Léto v bikinách 2
1984 Sakharov (TV film)
1982 Gándhí
The Merry Wives of Windsor (TV film)
1976 Caesar a Kleopatra (TV film)
1974 Caravan to Vaccares
If There Weren't Any Blacks You'd Have to Invent Them (TV film)
The Treasure of Abbot Thomas (TV film)
1972 Stone Tape, The (TV film)
The Ruling Class
1971 Mikuláš a Alexandra
1970 The Deep
1969 Mumsy, Nanny, Sonny and Girly
Sbohem, pane profesore!
1967 The Big Mouth
Torture Garden
1966 Smrtelný případ
1963 The Mind Benders
1962 Život pro Ruth
1958 Zkáza Titaniku
1955 Passage Home

TV seriály

1992 Performance (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1982 Shakespeare Lives! (TV seriál)
1980 Spine Chillers (TV seriál)
1975 Late Call (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Double Dealers, The (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
1970 Roads to Freedom (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 The Terrible Choice (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Jesus of Nazareth (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Orson Welles: The One-Man Band - a.z.
1975 Arena (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky