foto

Nick Murphy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Blood
2011 The Awakening

TV seriály

2018 Nightflyers (TV seriál)
The Abyss Stares Back (E03)
Save Me (TV seriál)
2017 The Mist (TV seriál)
Show and Tell (E03)
2016 The Secret (TV seriál)
2015 The Last Kingdom (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2014 Prey (TV seriál)
2013 Darebák (TV seriál)
A House Is Not a Home (S01E08)
Drákula (TV seriál)
O netvorech a lidech (E06)
Ďáblův valčík (E05)
2009 Occupation (TV seriál)
2008 Pravěk útočí (TV seriál)
Das Opfer (S02E07)
Die Falle (S02E06)

Dokumentární

2007 Válečníci (TV seriál)
Válečníci: Napoleon Bonaparte (TV film)
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
Zažili skutečnou katastrofu (TV seriál)
2005 Jak umění utvářelo svět (TV seriál)
Příběh čísla 1 (TV film)
2002 The Edwardian Country House (TV seriál)
1998 Paddington Green (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 The Awakening

Dokumentární

2007 Válečníci (TV seriál)
Válečníci: Napoleon Bonaparte (TV film)
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
Zažili skutečnou katastrofu (TV seriál)
2005 Jak umění utvářelo svět (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace