foto

Wulf Schmid Noerr

  • nar. 24.8.1944 (76 let)
    Percha, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zlaté rybky
2012 Tom Sawyer a jeho kamarádi
2003 Šifra (TV film)
2002 Místo činu: Mnichov - Vlk v beránčím rouše (TV film)
2001 Liebe. Macht. Blind. (TV film)
1968 Die Entwaffnung (TV film)

TV seriály

1998 Siska (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Zweite Heimat - Chronik einer Jugend, Die (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Der Trotzkopf (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky