foto

David King

  • nar. 23.8.1930
    Rochester, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.3.1998 (67 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Záře
1995 Annie: Královská dobrodružství (TV film)
1992 Upír Story
1990 Vrahovy ruce (TV film)
1988 Neklidná premiéra
1979 Old Crowd, The (TV film)
1978 Pomsta Růžového pantera
1977 Last of the Mohicans (TV film)
1975 Všechny velké a malé bytosti (TV film)
1967 Loupež
1960 The Cape Canaveral Monsters (TV film)
1958 The Castiglioni Brothers (TV film)

TV seriály

1991 Trenér (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1985 Oliver Twist (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)
To Serve Them All My Days (TV seriál)
1979 Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
Rag Trade, The (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
Doctor at Sea (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Hine (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
That's Your Funeral (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
1967 Blandings Castle (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Enemy of the State, An (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
Spread of the Eagle, The (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Andromeda Breakthrough, The (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
The Younger Generation (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 On Trial (TV seriál)
The Terrible Choice (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky