foto

Šárka Marková-Brázdová

  • nar. 27.5.1967 (50 let)
    Pardubice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bekyně mniška (TV film)
2006 Experti
1988 Čekání na Patrika

TV seriály

2009 Přešlapy (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

TV pořady

1999 Čtveráci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace