foto

Šárka Vondrová

  • nar. 27.5.1967 (53 let)
    Pardubice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bekyně mniška (TV film)
2006 Experti
1988 Čekání na Patrika

TV seriály

2020 Modrý kód (TV seriál)
Láska prochází žlučníkem (S04E42)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Změna plánu (S03E51)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Volá Londýn (S02E79)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

2016 České stopy: Muž z obrazu (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)