foto

Jú Širota

  • nar. 26.12.1985 (35 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Šin kaišaku sangokuši
2019 Kacuben!
2018 Hicudži to hagane no mori
2017 Adžin
2015 Akegarasu
Kekkon ni ičiban čikakute tói onna (TV film)
2014 Kurošicudži
Satsujin Hensachi 70 (TV film)
2013 Fujiko no kareina ichinichi (TV film)
GTO: New Year's Special (TV film)
GTO: The Graduation Special (TV film)
SPEC: Closed - Kô no hen
SPEC: Closed - Zen no hen
SPEC~Rei~ (TV film)
2012 Arakawa Under the Bridge
GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (TV film)
SPEC: Šó
2010 Vyjednávačka
2009 Glory of Team Batista SP - Aratana Meikyuu e no Shoutai (TV film)
Go Ape (TV film)
Koshonin SP (TV film)
Rookies: Socugjó
2008 Hana zakari no Kimitachi e - Special (TV film)
Rookies SP (TV film)
Shinizokonai no ao
2007 Hîto airando
Waruboro
2006 Tennis no ódži-sama
The Hit Parade (TV film)

TV seriály

2019 Wataši no odžisan: Wataoji (TV seriál)
2018 Bungaku šodžo (TV seriál)
Bye Bye Blackbird (TV seriál)
Kjó kara ore wa!! (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 1 (E01)
2017 Totto-čan! (TV seriál)
2016 Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
2015 Marumaru Tsuma (TV seriál)
Omotesandó kókó gaššóbu! (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na 2 (TV seriál)
2014 Ašita, mama ga inai (TV seriál)
GTO 台灣篇 (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Kono Misuteri ga Sugoi! ~ Besutosera Sakka kara no Chousenjou ~ (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
2012 Džun to ai (TV seriál)
2011 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Džiu (TV seriál)
Yotsuba Jinja Ura Kagyo Shitsuren Hoken~Kokuraseya (TV seriál)
2010 Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
2009 Koshonin 2 (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 Kôshônin (TV seriál)
Rookies (TV seriál)
Čímu Bačisuta no eikó (TV seriál)
2007 Haken no Hinkaku (TV seriál)
Hana zakari no kimitači e: Ikemen paradise (TV seriál)
2006 Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky