foto

Susan Richmond

  • nar. 5.12.1891
    Kensington, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.12.1958 (67 let)
    Speldhurst, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Gideon's Day
1954 Pygmalion (TV film)
1952 Crow Hollow
1951 Life in Her Hands
1948 Frieda (TV film)
Rivals, The (TV film)

TV seriály

1958 Fair Game (TV seriál)
Hotel Imperial (TV seriál)
1957 The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Jesus of Nazareth (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Life with the Lyons (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1951 The Inch Man (TV seriál)
The Passing Show (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky