foto

Mark Stegemann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Preacher (TV seriál)
Messiahs (S04E07)
Search and Rescue (S04E04)
2018 Preacher (TV seriál)
The Tombs (S03E04)
2017 Preacher (TV seriál)
Holes (S02E08)
2016 Zornův syn (TV seriál)
2015 Zpátky do školy (TV seriál)
Moderní špionáž (S06E11)
2014 Millerovi (TV seriál)
Give Metta World Peace a Chance (S02E03)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Odtučňovací kůra (S04E17)
Borci z Natesvillu (S04E14)
2013 Vychovávat Hope (TV seriál)
Funkční dysfunkce (S04E08)
2012 Breaking In (TV seriál)
The Nat'ral (S02E12)
Game of Jones (S02E04)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Když v lese spadne šunka (S03E04)
2011 Men of a Certain Age (TV seriál)
Hold Your Finish (S02E12)
2010 Men of a Certain Age (TV seriál)
Same as the Old Boss (S02E02)
2008 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje princezna (S07E11)
2007 Greek (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
The Estates of Hoffman (S01E20)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje cesta nikam (S06E08)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje zvláštní péče (S05E15)
Můj nezávazný sex (S05E11)
2005 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj šéf a holič zdarma (S04E20)
Můj hluboký nádech (S04E13)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Jeho příběh II. (S03E18)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mých patnáct vteřin (S03E07)
Můj vlastní soukromý lékař (S02E17)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Má zrada (S02E04)
Moje oběť (S01E21)
Moje blues (S01E18)
další epizody (4)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 My Boys (TV seriál)
Gourmets and Confused (S04E02)
2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moji zamilovaní právníci (S08E08)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje cesta nikam (S06E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky