foto

Ely Pouget

  • nar. 1961
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The3Tails Movie: A Mermaid Adventure
2008 Faded Memories
2002 Outpatient
1997 Útěk časem
1996 Trávníkář 2: Odvrácená strana vesmíru
1995 Vražedná žárlivost (TV film)
1994 Smrtící stroj
1993 Němá oběť (TV film)
1991 Kudrnatá holka
1990 Cool Blue
Průrva
1989 Přepadení v L.A. (TV film)
Shannon's Deal (TV film)
1988 Wrong Guys, The

TV seriály

2015 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolání Hrdina (S15E15)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nevidím zlo (S02E01)
Čarodějky (TV seriál)
Cesty do záhrobí (S07E05)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Advokát (S09E17)
1998 Legacy (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Watcher, The (TV seriál)
1994 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
High Treason: Part 2 (E27)
High Treason: Part 1 (E26)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Únos (S02E19)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (10)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
Blind Love (S01E11)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Junk Love (S02E06)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Video kompilace

1995 Red Shoe Diaries 5: Weekend Pass (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky