foto

Barbara Chilcott

  • nar. 10.9.1922 (98 let)
    Newmarket, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 No Contest II
1993 M. Butterfly
1975 Co mi táta nalhal
1966 Zálesák
1960 The Full Treatment

TV seriály

1991 Z jiného světa (TV seriál)
1988 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Curious Case of Edgar Witherspoon (S03E01)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
1969 McQueen (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1959 Shoestring Theatre (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky