foto

Matt Fusfeld

  • nar. 2.12.1978 (41 let)
    Woodstock, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Nová holka (TV seriál)
Clean Break (S04E22)
Panty Gate (S04E21)
Par 5 (S04E20)
další epizody (11)
2014 Nová holka (TV seriál)
LAXmas (S04E11)
Girl Fight (S04E10)
Thanksgiving IV (S04E09)
další epizody (23)
2013 Nová holka (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
Nejdelší noc vůbec (S03E09)
Nabídky (S03E08)
další epizody (9)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Single Parents (TV seriál)
Look, This Is Obviously a Sexy Situation (S02E20)
2019 Single Parents (TV seriál)
Xander and Camille (S02E07)
2017 The Mayor (TV seriál)
The Strike (E05)
2016 Nová holka (TV seriál)
Homecoming (S06E04)
Heat Wave (S05E09)
What About Fred (S05E02)
2015 Nová holka (TV seriál)
The Right Thing (S04E19)
2014 Nová holka (TV seriál)
LAXmas (S04E11)
Dice (S04E02)
Sestra (S03E16)
2013 Nová holka (TV seriál)
Nabídky (S03E08)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
První dynastie Chang (S03E21)
Americký táta (TV seriál)
Adventures in Hayleysitting (S09E06)
Toy Whorey (S08E18)
2011 Americký táta (TV seriál)
The Scarlet Getter (S08E06)
License to Till (S07E15)
2010 Americký táta (TV seriál)
Bully for Steve (S06E16)
Don't Look a Smith Horse in the Mouth (S06E10)
2009 Americký táta (TV seriál)
Rapture's Delight (S06E09)
Delorean Story-An (S05E16)
2008 Americký táta (TV seriál)
Choosy Wives Choose Smith (S05E04)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Americký táta (TV seriál)
Paranoid Frandroid (S15E02)
2015 Americký táta (TV seriál)
The Shrink (S12E12)
2014 Nová holka (TV seriál)
Vyhozený (S03E19)
2013 Americký táta (TV seriál)
Lost in Space (S09E18)
2012 Americký táta (TV seriál)
Adventures in Hayleysitting (S09E06)
Toy Whorey (S08E18)
2011 Americký táta (TV seriál)
The Scarlet Getter (S08E06)
Virtual In-Stanity (S08E05)
License to Till (S07E15)
2010 Americký táta (TV seriál)
The People vs. Martin Sugar (S07E07)
Don't Look a Smith Horse in the Mouth (S06E10)
2009 Americký táta (TV seriál)
My Morning Straitjacket (S06E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky