foto

Martin Kohout

  • nar. 1984
    Praha, Československo

Biografie

Student dokumentaristiky na FAMU dříve absolvoval obor sociologie na FF UK, přičemž tématem jeho diplomové práce byla právě kuponová privatizace. Na MFDF Ji.hlava byly uvedeny jeho studentské filmy JUDr. Michal Danišovič (2010) o příslušníkovi VB, který zodpovídal za policejní zásahy během sametové revoluce, a Neviditelná ruka trhu: Privatizace Barrandova (2012).

MFDF Ji.hlava

Režijní filmografie

Filmy

2010 Chceme čistý boty (studentský film)
2009 Mravenci proti minulosti a přítomnosti (studentský film)

Dokumentární

2015 Česká cesta
2012 Neviditelná ruka trhu: privatizace Barrandova (studentský film)
2010 JUDr. Michal Danišovič (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Česká cesta
2012 Neviditelná ruka trhu: privatizace Barrandova (studentský film)
2010 JUDr. Michal Danišovič (studentský film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2015 Česká cesta

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2013 Tělo v systému (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Klaustrofóbie (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace