foto

Dominik Krutský

  • nar. 1985

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 4/4 Preludium C dur (studentský film)
2015 Sólo pro ptáčka a dívku (studentský film)
2012 Kam zmizela Alenka (studentský film)
2005 O kohoutkovi a slepičce (studentský film)

Dokumentární

2009 Mluva ptáků (studentský film)

Střihačská filmografie

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Epidemie (S01E04)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Mít trochu štěstí (S03E55)
Změna plánu (S03E51)
Co se má stát, stane se (S03E50)
další epizody (11)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Dobrý skutek (S03E32)
Rána pod pás (S03E30)
Zranění na duši (S03E29)
další epizody (32)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Přepadení (S02E32)
Kolotoč (S02E31)
Návrat (S02E26)

Dokumentární

2014 Stále spolu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky