foto

Dominik Krutský

  • nar. 1985
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 4/4 Preludium C dur (studentský film)
2015 Sólo pro ptáčka a dívku (studentský film)
2012 Kam zmizela Alenka (studentský film)
2005 O kohoutkovi a slepičce (studentský film)

Dokumentární

2009 Mluva ptáků (studentský film)

Střihačská filmografie

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Nůž na krku (S02E78)
Hra s ohněm (S02E75)
Syndrom zlomeného srdce (S02E71)
další epizody (17)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Přepadení (S02E32)
Kolotoč (S02E31)
Návrat (S02E26)

Dokumentární

2014 Stále spolu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace