foto

Marie Windsor

  • nar. 11.12.1919
    Marysvale, Utah, USA
  • zem. 10.12.2000 (80 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Commando Squad
1985 J.O.E. and the Colonel (TV film)
1981 Lovely But Deadly
Perfect Woman, The (TV film)
1979 Prokletí Salemu (TV film)
1976 Podivný pátek
Stranded (TV film)
1975 Hearts of the West
1974 Manhunter (TV film)
1973 Cahill, U. S. marshal
Černá výprava
1971 Ještě jeden vlak k vyloupení
Podporujte svého pistolníka!
1970 Wild Women (TV film)
1969 Dobří a špatní hoši
1966 Chamber of Horrors
1964 Dva záletníci
Mail Order Bride
1963 Vlastní žena se nekritizuje
1962 Paradise Alley
The Day Mars Invaded Earth
1958 Day of the Badman
Island Woman
1957 The Girl in Black Stockings
The Parson and the Outlaw
The Story of Mankind
The Unholy Wife
1956 Swamp Women
Zabíjení
1955 Abbott and Costello Meet the Mummy
No Man's Woman
Silver Star, The
Two-Gun Lady
1954 Hell's Half Acre
The Bounty Hunter
1953 Cat-Women of the Moon
City That Never Sleeps
So This Is Love
Tall Texan, The
The Eddie Cantor Story
Trouble Along the Way
1952 Japanese War Bride
Jungle, The
Nebezpečný útěk
Odstřelovač
Outlaw Women
1951 Hurricane Island
Little Big Horn
Two Dollar Bettor
1950 Dakota Lil
Double Deal
Frenchie
The Showdown
1949 Hellfire
Outpost in Morocco
The Beautiful Blonde from Bashful Bend
The Fighting Kentuckian
1948 On an Island with You
Síla zla
The Three Musketeers
1947 Living in a Big Way
Song of the Thin Man
The Romance of Rosy Ridge
The Unfinished Dance
Trhovci
1944 Follow the Leader
1943 Chatterbox
Inca Gold
Let's Face It
Pilot #5
The Iron Major
Three Hearts for Julia
1942 Call Out the Marines
Eyes in the Night
Flying with Music
Four Jacks and a Jill
George Washington Slept Here
Joan of Paris
Parachute Nurse
Smart Alecks
The Big Street
The Lady or the Tiger?
1941 All-American Co-Ed
Playmates
Unexpected Uncle
Weekend for Three

TV seriály

1989 Adam 12 (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
New Comedy Showcase (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
Target (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1956 Alias Mike Hercules (TV seriál)
General Electric Summer Originals (TV seriál)
The Charles Farrell Show (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The Eddie Cantor Comedy Theater (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Summer Playhouse (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Reagan - a.z.
2007 100 Years of John Wayne (TV film) - a.z.
2001 Stanley Kubrick: Život v obrazech
1953 SSSR Segoňa

TV pořady

2001 73. Annual Academy Awards (TV pořad)
1985 All-Star Party for 'Dutch' Reagan (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace