foto

Anette Roland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Tatort - Tod eines Einbrechers (TV film)
1973 Vom Hackepeter und der kalten Mamsell (TV film)
1969 Rätsel von Piskov, Das (TV film)
1968 Sünde mit Rabatt
1959 Alt Heidelberg
1958 Der Muck (TV film)
Fanny (TV film)

TV seriály

1975 Eurogang (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1965 Der Forellenhof (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky