foto

Lyndsey Marshal

  • nar. 16.6.1978 (39 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Proti vlastní krvi
2014 Forgotten, The
2013 Othello (divadelní záznam)
2012 Titanic (TV film)
2010 No Pressure
Život po životě
2009 Short Stay in Switzerland, A (TV film)
2008 Kiss of Death (TV film)
Slečna Marplová: Vraždit je snadné (TV film)
1234
2007 Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2006 Příběhy ztracených duší
2005 Festival
Mrazivá řeka
Snuff-Movie
2004 Calcium Kid
2003 Mladí návštěvníci (TV film)
Sons and Lovers (TV film)
2002 Hodiny
Stahující se mračna (TV film)

TV seriály

2015 From Darkness (TV seriál)
2014 Inside No. 9 (TV seriál)
The Understudy (S01E05)
2012 Blackout (TV seriál)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
All God's Children (S02E08)
Damage (S02E07)
In the Morning (S02E06)
další epizody (8)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
10 Minute Tales (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Nezbytný výmysl (S02E08)
další epizody (4)
2005 Řím (TV seriál)
Caesarion (S01E08)
Hercule Poirot (TV seriál)
Karty na stole (S10E02)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvoní ti umíráček (S05E03)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)

Dokumentární

2013 National Theatre Live: 50 Years on Stage (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace