foto

Simon Northwood

  • nar. 12.2.1968 (53 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tainted
2019 Code 8
Random Acts of Violence
Shazam!
2016 Hacker
Undercover Grandpa
2015 88
2014 Doupě vlků
2013 Make Your Move
Útok na Bílý dům
2010 Repo Men
Saw 3D
2008 Vikingové II
2007 Bottom Feeder
2006 Elektrické křeslo
2003 Good Morning Tomorrow (TV film)
Zombie Night

TV seriály

2021 Clarice (TV seriál)
How Does It Feel to Be So Beautiful (E06)
Get Right with God (E05)
The Silence Is Over (E01)
2019 Carter (TV seriál)
Harley Gets Replaced (S02E03)
2018 Falling Water (TV seriál)
Nothing Personal (S02E08)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Solo (S01E07)
Příběh služebnice (TV seriál)
Offred (S01E01)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Zvol si svá muka (S01E05)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Dveře do temnoty (S02E02)
Království (TV seriál)
Hanging Swords (S04E07)
Love & Death (S04E06)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
Necromanteion (E09)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Send in the Clones (E11)
The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Láska a boj (S04E08)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přichází déšť (S01E08)
2013 Dívka odjinud (TV seriál)
The Ceremony (S03E09)
Faes Wide Shut (S03E05)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Gauntlet (S02E06)
Nikita (TV seriál)
Arising (S02E17)
Rookie Blue (TV seriál)
Dámská jízda (S03E04)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Green Falls (S01E02)
Skladiště 13 (TV seriál)
Včelí královna (S03E04)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
The Tell-Tale Safe (S01E08)
V utajení (TV seriál)
No Quarter (S01E04)
Hranice (TV seriál)
Credible Threat (S03E11)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Krotký, krotký Západ (S02E01)
2008 Hranice (TV seriál)
Blowback (S01E13)
2006 The State Within (TV seriál)

Dokumentární

2008 Letecké katastrofy (TV seriál)
Záhadný oheň (S05E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky