foto

Curt Siodmak

  • nar. 10.8.1902
    Drážďany, Sasko, Německá říše
  • zem. 2.9.2000 (98 let)
    Three Rivers, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1970 Hauser's Memory (TV film) - kniha
1962 The Brain - kniha
1953 Donovan's Brain - kniha
1944 The Lady and the Monster - kniha
1933 F.P.1 - kniha
I.F.1 ne répond plus - kniha
1932 L. P. 1 neodpovídá - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace