foto

Kenneth Henry

  • nar. 11.8.1905
    Marylebone, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.3.1974 (68 let)
    Coulsdon, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1954 Passenger to Tokyo
Terror Ship
The Silent Witness
1953 Forces' Sweetheart
1951 My Death Is a Mockery
1950 Something in the City
1942 Flying Fortress
1941 Facing the Music

TV seriály

1962 Compact (TV seriál)
1960 Yorky (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
1958 Sky Larks, The (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky