foto

Beverly Garland

  • nar. 17.10.1926
    Santa Cruz, California, USA
  • zem. 5.12.2008 (82 let)
    Hollywood Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (TV film)
If
1996 Fred MacMurray: The Guy Next Door (TV film)
1995 Hellfire (TV film)
1991 Cesta domů (TV film)
Death Falls
To the Moon, Alice (TV film)
1990 Beanpole (TV film)
Nejstarší družička na světě (TV film)
1983 Dívka k pronajmutí (TV film)
1982 Gamble on Love
1980 Jsem na řadě
Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film) - a.z.
1979 Roller Boogie
1977 Sixth and Main
1974 Healers, The (TV film)
Kde roste červené kapradí
Letiště 1975
The Day the Earth Moved (TV film)
Unwed Father (TV film)
1973 Voyage of the Yes, The (TV film)
1972 Say Goodbye, Maggie Cole (TV film)
The Weekend Nun (TV film)
1970 Cutter's Trail (TV film)
1969 The Mad Room
1968 Jed
1965 Salome '73
1963 Hrůzostrašné příběhy
1962 Stark Fear
1959 Gundown at Sandoval
The Alligator People
1958 The Saga of Hemp Brown
1957 Badlands of Montana
Chicago Confidential
Naked Paradise
Not of This Earth
The Joker Is Wild
1956 Curucu, Beast of the Amazon
Pistolník
Swamp Women
The Go-Getter
The Steel Jungle
Věc, která dobyla svět
1955 Hodiny zoufalství
New Orleans Uncensored
Sudden Danger
1954 Bitter Creek
Desperado, The
Killer Leopard
Rocket Man, The
The Miami Story
Two Guns and a Badge
1953 Problem Girls
The Glass Web
The Neanderthal Man
1952 Fearless Fagan
1951 Strictly Dishonorable
1950 A Life of Her Own
1949 24 hodin do smrti

TV seriály

2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Indian Summer (S01E06)
1997 Port Charles (TV seriál)
1995 Přátelé (TV seriál)
Hráči pokeru (S01E18)
1994 Spiderman (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1987 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Khrushchev List (S04E22)
A Matter of Choice (S04E21)
Suitable for Framing (S04E20)
další epizody (11)
1986 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Santa's Got a Brand New Bag (S04E11)
Need to Know (S04E10)
The Man Who Died Twice (S04E09)
další epizody (21)
1985 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Fast Food for Thought (S03E12)
The Wrong Way Home (S03E11)
Flight to Freedom (S03E10)
další epizody (24)
1984 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Three Faces of Emily (S02E11)
Playing Possum (S02E10)
A Class Act (S02E09)
další epizody (22)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Long Christmas Eve (S01E11)
Sudden Death (S01E10)
Saved by the Bells (S01E09)
další epizody (11)
Remington Steele (TV seriál)
Sting of Steele (S01E21)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Thou Shalt Not Steele (S01E05)
Magnum (TV seriál)
Tři bez dvou (S02E22)
1979 How the West Was Won (TV seriál)
The Slavers (S03E11)
1975 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Lou Douses an Old Flame (S06E10)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
The Interrogation (E10)
1971 Night Gallery (TV seriál) - a.z.
The Different Ones / Tell David... / Logoda's Heads (S02E14) - a.z.
1964 The Bing Crosby Show (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
Smoke Screen (S01E07)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Four of Us are Dying (S01E13)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Mythical Monkeys (S03E17)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 The Nine Lives of Elfego Baca (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1955 Star Stage (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Mama Rosa (TV seriál)

Dokumentární

2020 Cane Fire - a.z.
2018 Dreams + Memories: Where the Red Fern Grows - a.z.
2001 Drive-in Movie Memories
It Conquered Hollywood! The Story of American International Pictures
1996 100 Years of Horror (TV seriál)
Sorcerers (E19)
Scream Queens (E15)
Freaks (E14)
další epizody (4)

Host

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky