foto

Jan Šípek

  • nar. 1982

Biografie

* 1982, Česká republika Režisér, scenárista a kameraman, je studentem katedry dokumentární tvorby na FAMU.

Zdroj: Fresh Film Fest

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2006 Koněv (studentský film)

Dokumentární

2015 Tlačítka bdělosti
2014 Češi na misi: Klimatická spravedlnost (TV film)
2011 Porucha (TV film)
2009 Souboj s mozkem (studentský film)
2007 Přítomný okamžik (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Koněv (studentský film)

Dokumentární

2015 Tlačítka bdělosti
2011 Porucha (TV film)
2009 Souboj s mozkem (studentský film)
2007 Přítomný okamžik (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Koněv (studentský film)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2015 EXPO po česku (TV seriál)
Zase první...? (E05)

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Vodvoz