foto

Jan Šípek

  • nar. 1982

Biografie

* 1982, Česká republika Režisér, scenárista a kameraman, je studentem katedry dokumentární tvorby na FAMU.

Zdroj: Fresh Film Fest

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2006 Koněv (studentský film)

Dokumentární

2015 Tlačítka bdělosti
2014 Češi na misi: Klimatická spravedlnost (TV film)
2011 Porucha (TV film)
2009 Souboj s mozkem (studentský film)
2007 Přítomný okamžik (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Koněv (studentský film)

Dokumentární

2015 Tlačítka bdělosti
2011 Porucha (TV film)
2009 Souboj s mozkem (studentský film)
2007 Přítomný okamžik (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Koněv (studentský film)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2015 EXPO po česku (TV seriál)
Zase první...? (E05)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace