foto

Tomáš Weinreb

  • nar. 1.1.1982 (37 let)
    Stod, Československo

Biografie

Tomáš Weinreb (1982, Stod, Československo) vystudoval Vyšší odbornou školu filmovou v Písku, absolvoval i pražskou FAMU, obor dokumentární tvorba. Natočil několik krátkometrážních filmů včetně studentského snímku Všechno je sračka (2009) o příteli Olgy Hepnarové Miroslavu Davidovi. Snímek Já, Olga Hepnarová je jeho celovečerní debut.

MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2020 Nikdo mě nemá rád
2016 Já, Olga Hepnarová
2009 (studentský film)
Všechno je sračka (studentský film)
2006 Zatmění (studentský film)

Dokumentární

2011 Vědec (TV film)
2009 Nic není relativní (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Já, Olga Hepnarová

Dokumentární

2009 Nic není relativní (studentský film)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2011 Cesta (studentský film)
2009 Všechno je sračka (studentský film) - vyp.

Dokumentární

2005 Burza předsudků (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Všechno je sračka (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Všechno je sračka (studentský film)

Host

TV pořady

2017 Slnko v sieti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky