foto

Nicolas Freeling

  • nar. 3.3.1927
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.7.2003 (76 let)
    Mutzig, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1975 Van der Valk a mrtví (TV film) - kniha
1973 Because of the Cats (Niet voor de poezen) - kniha
Van der Valk a boháči (TV film) - kniha
1972 Van der Valk a dívka (TV film) - kniha
1968 Amsterdam Affair - kniha

TV seriály

2020 Van Der Valk (TV seriál) - kniha
Death in Amsterdam (E03) - kniha
Only in Amsterdam (E02) - kniha
Love in Amsterdam (E01) - kniha
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky