foto

Rakefet Abergel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Boo
2014 Sister
2013 Tísňová linka
2011 Cesta do Hollywoodu
Zkus mě rozesmát
2009 Cvokař
2008 Kamarádova holka
Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
Tvrďák Taylor
2007 Superbad
2005 Děti Ameriky
1999 Taková normální holka

TV seriály

2015 Bella a buldoci (TV seriál)
2013 Hathawayovi a duchové (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Odcizení (S02E02)
2012 Táta to zvládne (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Tajnosti (S01E19)
Shameless (TV seriál)
A Bottle of Jean Nate (S02E07)
2010 Gigantic (TV seriál)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Věk nevinnosti (S15E08)
2007 iCarly (TV seriál)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Joy se vdává (S01E08)
Randy boduje (S01E03)
1998 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Putovní mimozemská show dr. Solomona (S04E01)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Boo

Producentská filmografie

Filmy

2019 Boo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky