foto

Wolf Ruvinskis

  • nar. 30.10.1921
    Litva
  • zem. 9.11.1999 (78 let)
    Mexiko City, México D.F., Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Juego limpio
1994 Días de combate
Le pegaron al gordo (La Lotería II)
Muralla de tinieblas
Suerte en la vida (La Lotería III)
1993 Extraños caminos
Ángel para los diablillos, Un
1989 A garrote limpio
Rosa de dos aromas
1988 A sangre y fuego
1986 Mientras México duerme
Secuestro de Lola, El
1985 Chido Guan, el tacos de oro
Matones del Norte, Los
1984 Mexico vs. Estados Unidos
1983 Allá en el rancho de las flores
Fuga de Carrasco, La
Nocaut
1977 El patrullero 777
Mexicano, El
1976 Hombre del puente, El
Puerta falsa, La
1975 Acapulco 12-22
1974 Descenso del pais de la noche
Isla de los hombres solos, La
1969 Crepúsculo de un dios, El
Mujeres de medianoche
1968 Esclava del deseo
1967 Demonios sobre ruedas
Pistoleros de la frontera
1966 Cargamento prohibido
El Santo proti marťanské invazi
Jinetes de la llanura
Santo contra los villanos del ring
1965 El señor doctor
Mexicano, El
Neutrón contra los asesinos del karate
Proceso de Cristo, El
1964 Demonio en la sangre, El
Neutron Traps the Invisible Killers
Neutrón contra el criminal sádico
1962 Dinamita Kid
El justiciero vengador
El rapto de las sabinas
Neutron vs. the Maniac
Neutrón contra el Dr. Caronte
Sangre en el ring
1961 Bajo un mismo rostro
El jinete enmascarado
Neutrón el enmascarado negro
1960 Canciones unidas, Las
La estrella vacía
Los autómatas de la muerte
Tigres del ring, Los
Torneo de la muerte, El
Vivo o muerto
1959 Nacida para amar
Superflaco, El
Última lucha, La
1958 A media luz los tres
Paso a la juventud
1957 Furias desatadas
Gato sin botas, El
Ladrón de cadáveres
Secuestro diabolico
Tres mosqueteros y medio, Los
1956 El sultán descalzo
Gavilanes, Los
Medallón del crimen, El
Una piedra en el zapato
1955 Gavilán vengador, El
Secreto profesional
Túnel seis, El
Vida no vale nada, La
1954 Caballero a la medida
Gitana blanca, La
¿Por qué ya no me quieres?
1953 El señor fotógrafo
El vagabundo
La bestia magnifica (Lucha libre)
Me traes de un ala
Pepe El Toro
Plebeyo, El
Reportaje
Sexta carrera, La
1952 Cuando levanta la niebla
El bello durmiente
Las Tres Alegres Comadres
Las locuras de Tin-Tan
Luchador fenómeno, El
Mi campeón
Principe de la iglesia, Un
1951 Camino del infierno
El revoltoso
Mujeres sin mañana
Trotacalles
Una gringuita en México
1950 Amor salvaje
Hombre sin rostro, El
Simbad el Mareado
1949 Hipócrita
No me defiendas compadre
Oveja negra, La
1944 Bambucos y corazones

TV seriály

1977 Mexicano, El (TV seriál)
1967 Amor sublime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace