foto

Lucas Cruikshank

  • nar. 29.8.1993 (27 let)
    Columbus, Nebraska, USA

Biografie

Lucas Cruikshank se narodil 29.8.1993 v Columbusu, Nebraska. Do povědomí se nám mohl poprvé dostat, když s brantranci Johnem a Katie natáčeli videa a následně je dávali na YouTube. Lucas se ale rozhodl, že natočí video sám. Vymyslel postavu  jménem Fred Figglehorn se "speed-up" hlasem. První video mělo pozitivní ohlasy a tak Lucas pokračoval  seriálem Fred, který editoval sám. Mimo toho Lucas také tancuje a věnuje se hip-hopu.

Petra "YumiOkami" Hanzalová

Herecká filmografie

Filmy

2012 Camp Fred
2011 FRED Learns to Airdrum with Power
Fred 2: Night of the Living Fred (TV film)
Lucas Gets Kidnapped!
2010 Fred: The Movie (TV film)
2009 Christmas Cash

TV seriály

2012 Fred: The Show (TV seriál)
Marvin Marvin (TV seriál)
2011 Figgle Chat with Fred Figglehorn (TV seriál)
Supah Ninjas (TV seriál)
2009 Otravný pomeranč (TV seriál)
2008 Fred (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Fred (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
Tosh.0 (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky