foto

Ben Ketai

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Svou kariéru zahájil pod vedením vizionářského režiséra Sama Raimiho. Poté, co pro Raimiho produkční společnost Ghost House Pictures napsal, režíroval a produkoval šest různých digitálních seriálů, svou působnost rozšířil také na celovečerní filmy. Byl spoluautorem scénáře a režisérem hororového snímku 30 dní dlouhá noc: Doba temna, pokračování úspěšného celovečerního filmu. V tomto snímku si zahráli například Kiele Sanchez, Rhys Coiro, Harold Perrineau, Diora Baird, Mia Kirshner a Katharine Isabelle. Pro společnost Revolver Pictures režíroval psychologický thriller Beneath.

Falcon

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Oni 2: Noční kořist
2016 Johnny Frank Garrett's Last Word
Les sebevrahů
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
2008 Megan
2007 Suck
2006 Tales from the Grudge

TV seriály

2016 StartUp (TV seriál)
Buyout (S01E05)
2014 Chosen (TV seriál)
Monsters (S03E06)
Downward Spiral (S03E05)
Prisoners (S03E04)
další epizody (6)
2013 Chosen (TV seriál)
Protect Your Own (S02E06)
Collision Course (S02E05)
Killers (S02E04)
další epizody (12)
2008 30 Days of Night: Dust to Dust (TV seriál)
2007 30 Days of Night: Blood Trails (TV seriál)
Devil's Trade (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 V hlubinách země
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
2008 Megan
2007 Suck

TV seriály

2016 Quantum Break (TV seriál)
StartUp (TV seriál)
Buyout (S01E05)
Seed Money (S01E01)
2013 Chosen (TV seriál)
Protect Your Own (S02E06)
Collision Course (S02E05)
Killers (S02E04)
další epizody (12)
2008 30 Days of Night: Dust to Dust (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 StartUp (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Chosen (TV seriál)
Monsters (S03E06)
Downward Spiral (S03E05)
Prisoners (S03E04)
další epizody (6)
2013 Chosen (TV seriál)
Protect Your Own (S02E06)
Collision Course (S02E05)
Killers (S02E04)
další epizody (12)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace