foto

David Field

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Combination Redemption
2017 V mých představách
2016 Australský testosteron
Sacred Heart
2015 Now Add Honey
Poslední taxi do Darwinu
2014 Cesta
Convict
The Inbetweeners 2
2013 Mystery Road
Město nemrtvých
These Final Hours
2012 Careless Love
2010 Nothing Men, The
2007 BlackJack: Ghosts (TV film)
Nekončící nebe
West
2006 All Is Forgiven
BlackJack: At the Gates (TV film)
BlackJack: Dead Memory (TV film)
Opal Dream
2005 BlackJack: Ace Point Game (TV film)
BlackJack: In the Money (TV film)
Feed
Hell Has Harbour Views (TV film)
Mary Bryantová (TV film)
2004 BlackJack: Sweet Science (TV film)
Oyster Farmer
Tom White
2003 BlackJack (TV film)
Nepíchejte do Frankieho
Vyrovnat si účty
2002 Krvavý zločin (TV film)
2001 Bojovníci (TV film)
Jet Set
One Night the Moon
Silent Partner
Život s vrahem (TV film)
2000 Brother.
Drsňák Chopper
Smolař
Zatracení rebelové
1999 Ruce pryč
1997 Blackrock
1996 Krakatice (TV film)
Mít a udržet si
1995 Dad and Dave: On Our Selection
Stitched
1994 Everynight... Everynight
Exile
1993 Broken Highway
Just Desserts
Touch Me
1992 Seeing Red
1988 Dadah znamená smrt (TV film)
Ghosts... of the Civil Dead

TV seriály

2016 The Secret Daughter (TV seriál)
2015 Catching Milat (TV seriál)
No Activity (TV seriál)
2014 Moodyovi (TV seriál)
2013 The Gods of Wheat Street (TV seriál)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
Vánoce u Moodyů (TV seriál)
2011 Psanci na útěku (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Dog Of A Town (Part 2) (S02E03)
Dog Of A Town (Part 1) (S02E02)
2007 Circuit, The (TV seriál)
City Homicide (TV seriál)
2002 Farscape (TV seriál)
Coup by Clam (S04E10)
2000 Grass Roots (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Dokumentární

2015 Blood and Thunder: The Sound of Alberts (TV seriál) - vyp.
2013 Coniston (TV film)
2012 Utopia Girls (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 No Activity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace