foto

José Gálvez

  • nar. 1931
    Bogotá, Kolumbie
  • zem. 8.8.1978
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Las amantes del señor de la noche
1979 Benjamín Argumedo el rebelde
1977 Muerte de un gallero, La
Sabor a sangre
1974 Věštba
1972 Apolinar
El Increíble profesor Zovek
Fin de fiesta
Magia, La
Negocio del odio, El
Pandilleros de la muerte
1971 Aguilas de acero
Azul
Novios, Los
Rosario
Verano ardiente
Águila descalza, El
1970 Cateto a babor
Cuerpazo del delito, El
Derecho de los pobres, El
Mentira, La
Misión cumplida
Mujer de oro, La
Papa en onda
Prohibido
¿Por qué nací mujer?
1969 Flor marchita
Golfo, El
Santa
Trampa para un cadáver
1968 El misterio de los hongos alucinantes
Pasaporte a la muerte
Toro me llama, Un
1967 Domingo salvaje
Estrategia matrimonial
Seis días para morir
Sor Ye-Ye
Su excelencia
1966 Doctor Satán
El indomable
Estrategia matrimonio
Nosotros los jóvenes
Pánico
Recta final, La
Sangre en Río Bravo
Sangre en el Bravo
1965 Amor de adolescente
Cada voz lleva su angustia
Cuervos están de luto, Los
Gigantes planetarios
Juicio de Arcadio, El
1964 Amor y sexo
He matado a un hombre
Neutrón contra el criminal sádico
Vuelve el Norteño
1963 El norteño
Historia de un canalla
Semáforo en rojo
1962 Perly svaté Lucie
Tejedor de milagros, El
1961 Pandillero, El
1960 Macario
Misterio de la cobra, El
Último mexicano, El
1959 Angelitos del trapecio
1958 Préstame tu cuerpo
1957 Cada hijo una cruz
Donde las dan las toman
Una mujer mas
Una mujer más
1956 El rey de México

TV seriály

1990 Balada por un amor (TV seriál)
1973 Extraño en su pueblo (TV seriál)
1970 Gata, La (TV seriál)
1969 Del altar a la tumba (TV seriál)
Lo que no fue (TV seriál)
1966 Espejismo brillaba (TV seriál)
Nuestro pequeño mundo (TV seriál)
1965 Nuestro barrio (TV seriál)
1964 Apasionada (TV seriál)
1963 Agonia de amor (TV seriál)
Mi mujer y yo (TV seriál)
Secreto, El (TV seriál)
1962 Adiós, amor mío (TV seriál)
Encadenada (TV seriál)
Janina (TV seriál)
Sor Juana Ines de la cruz (TV seriál)
1961 Brujula rota, La (TV seriál)
1960 Elisa (TV seriál)
Juicio de los padres, El (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1972 Pandilleros de la muerte
1971 Azul

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace