foto

Vessela Martschewski

  • nar. 1954
    Sofia, Bulharsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 18% Gray
Perské lekce
2019 A Picture with Yuki
Die Freundin meiner Mutter (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod einer Journalistin (TV film)
2018 Tatort - Bombengeschäft (TV film)
2017 Balanceakt (TV film)
Die Anfängerin
Otzi, muž z ledu
2016 Mörderische Stille (TV film)
2015 Dosieto Petrov
Tatort - Spielverderber
Unverschämtes Glück (TV film)
2014 Die Auserwählten (TV film)
Polizeiruf 110 - Abwärts (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine mörderische Idee (TV film)
2013 Jedes Jahr im Juni (TV film)
Tod in den Bergen (TV film)
2012 Alleingang (TV film)
Blutadler (TV film)
2011 In den besten Jahren (TV film)
Místo činu: Smrt v první lize (TV film)
2010 Místo činu: Poslední pacient (TV film)
2009 Men on the Bridge
Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
2008 Dýchání pod vodou (TV film)
2007 Nichts ist vergessen (TV film)
2006 Studené léto (TV film)
2004 Das Apfelbaumhaus
2003 Schussangst
Zuckerbrot
2002 Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
Zeit der Rache (TV film)
2001 Mein Papa mit der kalten Schnauze (TV film)
2000 Brennendes Schweigen (TV film)
Léto ztracených polibků
Scheidung auf Rädern (TV film)
Wenn man sich traut (TV film)
1999 Čekání znamená smrt (TV film)
1997 Champagner und Kamillentee (TV film)
1996 Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře
1995 Místo činu - Krvavý asfalt (TV film)
Zaubergirl (TV film)

TV seriály

2018 Kriminalista (TV seriál)
Zuhause (S13E03)
Pick-up-Artist (S13E02)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Můj největší poklad na světě (S09E08)
Osamělý král (S09E06)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Kalte Pizza (S10E07)
Nachruf (S10E06)
Deckmäntel (S10E04)
další epizody (8)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Abgeschminkt (S09E12)
Tod eines Richters (S09E11)
Umzug in den Tod (S09E10)
další epizody (7)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Mord mit Ansage (S07E16)
Böses Erwachen (S07E15)
Ein Stich ins Herz (S07E14)
další epizody (6)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Betty und die Brüder (S07E10)
Das Recht zu leben (S07E09)
Flaschenpost (S07E06)
další epizody (6)
Správná dvojka (TV seriál)
Die Schöne vom Beckenrand (E41)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Kölbachs letzter Wille (S06E12)
Frau Neumann (S06E11)
Das verschlossene Zimmer (S06E10)
další epizody (7)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Stromschlag (S04E15)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Kaffeefahrt (S04E14)
Halbe Volte (S04E08)
Tödliche Ladung (S04E07)
další epizody (9)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
La Paloma (S03E11)
Schnappschuss (S03E10)
Der Zinker (S03E09)
další epizody (4)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Das Liebste (S02E05)
Endstation (S01E02)
Trojanisches Pferd (S01E01)
Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Vermächtnis eines Vaters (S01E07)
Mörderischer Kuhhandel (S01E06)
Frau Sandmanns Glück (S01E02)
2001 Správná dvojka (TV seriál)
Der schöne Tod (E19)
2000 Správná dvojka (TV seriál)
Der Todfeind (E16)
1991 Karfunkel (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Einzelkämpfer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky