foto

Jost Brand-Hübner

  • nar. 1971
    Bielefeld, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Der Bozen-Krimi: Gegen die Zeit (TV film)
Der Bozen-Krimi: Mörderisches Schweigen (TV film)
Jenseits der Angst (TV film)
2018 Der Bozen-Krimi: Falsches Spiel (TV film)
2017 Der Bozen-Krimi: Am Abgrund (TV film)
Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
2016 Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot (TV film)
Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut (TV film)
Liebe bis in den Mord: Ein Alpenthriller (TV film)
2015 Brandmal (TV film)
Kripo Bozen - Wer ohne Spuren geht (TV film)
Tod auf der Insel (TV film)
2013 Die Erfinderbraut (TV film)
Herzdamen an der Elbe (TV film)
Na vlnách lásky (TV film)
2012 Mich gibt's nur zweimal (TV film)
Osudový střet (TV film)
Se mnou nepočítej, miláčku! (TV film)
Willkommen im Krieg (TV film)
2011 Lügen haben linke Hände (TV film)
2010 Die Freundin der Tochter (TV film)
Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
Letní láska (TV film)
Láska hory přenáší (TV film)
2009 Frauen wollen mehr (TV film)
Heute keine Entlassung (TV film)
2008 Gefühlte XXS - Vollschlank & frisch verliebt (TV film)
Inga Lindström: Opravdová láska (TV film)
Mein Traum von Venedig (TV film)
Treuepunkte (TV film)
2007 Afrika v srdci (TV film)
Baculka (TV film)
Momella - Eine Farm in Afrika
Niete zieht Hauptgewinn (TV film)
Trust.Wohltat (TV film)
2006 Entführ' Mich, Liebling! (TV film)
2003 Alles Samba (TV film)

TV seriály

2018 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Küchenschlacht (S07E12)
Dämonen (S07E11)
Verspielt (S07E10)
další epizody (6)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
Siedler von Kallalabad (S01E08)
Fußball ist unser Leben (S01E07)
Kallalabale und Liebe (S01E06)
další epizody (4)
2014 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Sieben Leben (S03E12)
Durchleuchtet (S03E11)
Alleingang (S03E10)
další epizody (12)
2013 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Familienehre (S02E12)
Wunschbild (S02E11)
Heimatfront (S02E10)
další epizody (12)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Terrorist (S01E06)
Verhängnis (S01E05)
Entzugserscheinungen (S01E04)
další epizody (6)
2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Volební kampaň (E07)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Kriminaltango (S07E20)
Spieglein, Spieglein (S07E19)
Vor Anbruch der Nacht (S07E18)
další epizody (4)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Mezi přáteli (S02E08)
Zdání klame (S02E07)
Věc důvěry (S02E06)

Dokumentární

2016 Das Jahrhunderthaus (TV seriál)
Terra X: Ein Tag in ... (TV seriál)
2015 V2: Nacistická raketa (TV film)
1982 Terra X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky