foto

Anja Niehaus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Hotel Heidelberg - Kommen und gehen (TV film)
Hotel Heidelberg - Kramer gegen Kramer (TV film)
2015 Der Metzger muss nachsitzen (TV film)
2014 Nichts für Feiglinge (TV film)
2013 Die Kronzeugin - Mord in den Bergen (TV film)
2012 Mutter muss weg (TV film)
2010 První láska (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Die armen Kinder von Schwerin (TV film)
2008 Cizinec ve mně
2007 Tatort - Dornröschens Rache (TV film)
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
Konec zlatých časů (TV film)
Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
2005 Crazy Partners (TV film)
Dítě nebo kariéra? (TV film)
2003 Eierdiebe
Nejlepší z gladiátorů (TV film)
2002 Pigs Will Fly
2001 Lenya - Die größte Kriegerin aller Zeiten (TV film)
2000 Die Verwegene - Kämpfe um deinen Traum (TV film)
1999 Die Bademeister - Weiber, saufen, Leben retten (TV film)
Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV film)
1997 Liebe Lügen (TV film)
1996 Kondom des Grauens
Sperling und das Loch in der Wand (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Breifrei statt Bierschinken (S17E24)
Tödliche Höhe (S17E23)
Der Aussteiger (S17E22)
další epizody (8)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Selbstjustiz (S16E13)
Tödliche Spiele (S16E12)
Hafen der Ehe (S16E11)
další epizody (9)
2017 Über die Grenze (TV seriál)
Gesetzlos (E02)
Alles auf eine Karte (E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Hai auf dem Dach (S14E25)
Der letzte Zeuge (S14E24)
Tödlich frisch (S14E23)
další epizody (12)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Der Beutegänger (E02)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Turbo & Tacho (S15E07)
Auto budoucnosti (S15E06)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
2007 Das iTeam - Die Jungs an der Maus (TV seriál)
Verrückt nach Clara (TV seriál)
Zwei Männer sind einer zu wenig (E04)
1000 Mal ist nichts passiert (E03)
Schlaflos in Berlin (E02)
další epizody (4)
2004 Meine schönsten Jahre (TV seriál)
Ab in den Westen? (E08)
Hoch soll er leben! (E05)
Der Rockstar (E04)
další epizody (4)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky